Toen ik, op zeventienjarige leeftijd voor het eerst op voet op Nederlandse bodem zette had ik slechts één wens. Eens als meester-kok de scepter kunnen zwaaien in een eigen restaurant. Dus begon al spoedig de harde leerschool, van keukenhulpje, koksmaatje, zelfstandig kok tot uiteindelijk meesterkok. Hierna volgde nog een stage van verschillende jaren, in diverse specialiteiten-restaurants. Na mijn huwelijk was dan de tijd gekomen voor een eigen restaurant.
Als naam hebben wij ''Fu Kwei'' gekozen, wat rijkdom betekent. Immers een bekend Chinees gezegde luidt: Elke maaltijd voegt iets toe aan de rijkdom van het leven.
Naast de meeste bekende Chinese en Indische gerechten, vindt u op onze kaart een aantal minder bekende oosterse specialiteiten. Stel eens uit deze specialiteiten uw eigen rijsttafel samen en ervaar zo de uitzonderlijke rijkdom van de Chinese en Kantonese keuken. Wij zullen u hierbij graag erbij helpen.
Wij stellen uw bezoek op prijs en wensen u een .... 慢慢食 of in goed Nederlands gezegd, een .... Smakelijk eten.
War-Sing Lee en Shuxia Su
Als naam hebben wij ''Fu Kwei'' gekozen, wat rijkdom betekent. Immers een bekend Chinees gezegde luidt: Elke maaltijd voegt iets toe aan de rijkdom van het leven.
Naast de meeste bekende Chinese en Indische gerechten, vindt u op onze kaart een aantal minder bekende oosterse specialiteiten. Stel eens uit deze specialiteiten uw eigen rijsttafel samen en ervaar zo de uitzonderlijke rijkdom van de Chinese en Kantonese keuken. Wij zullen u hierbij graag erbij helpen.
Wij stellen uw bezoek op prijs en wensen u een .... 慢慢食 of in goed Nederlands gezegd, een .... Smakelijk eten.
War-Sing Lee en Shuxia Su